llinca Vandici a revenit la „Bravo, ai stil! Celebrities”; Victor Slav rămâne în echipa emisiunii

De: Ana Obretin / 25.10.2021, 12:23
llinca Vandici a revenit la

Ilinca Vandici a revenit duminică seară cu forțe proaspete la cârma emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, după o scurtă perioadă în care a fost nevoită să stea departe de filmări.

De o surpriză inedită au avut parte cei prezenți în platou, dar și telespectatorii, odată cu anunțul făcut de îndrăgita prezentatoare Ilinca Vandici. Victor Slav, cel care i-a luat locul temporar, va rămâne prezent în cadrul proiectului, având un rol foarte important, acela de a oferi o steluța în timpul edițiilor săptămânale și două puncte bonus în gale.

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în editțile săptămânale. În gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav, potrivit unui comunicat remis Apropo de Kanal D.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentată de Ilinca Vandici, este difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: O nouă concurentă se alătură show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D

Foto: Kanal D