LOAD este pregatit sa isi deschida portile

Apropo.ro / 14.10.2005, 12:41
LOAD este pregatit sa isi deschida portile
Crowne Plaza Hotel. 18-19 octombrie 2005. Linux Open Alternative Days – LOAD 2005. Prezentari sustinute de catre importanti actori pe piata de OpenSource. A treia editie a evenimentului destinat solutiilor hardware si software bazate pe Linux. Prezentarile ce se vor desfasura pe

Crowne Plaza Hotel. 18-19 octombrie 2005. Linux Open Alternative Days – LOAD 2005. Prezentari sustinute de catre importanti actori pe piata de OpenSource. A treia editie a evenimentului destinat solutiilor hardware si software bazate pe Linux.

Prezentarile ce se vor desfasura pe parcursul celor doua zile de manifestare vor fi sustinute de nume sonore in industrie. Printre vorbitori il amintim pe domnul Victor Spigelman, WW Linux & Infrastructure Sales Executive. A lucrat pentru IBM Canada si companiile aferente pentru mai mult de 27 ani. In timpul carierei sale a fost implicat in crearea unui sistem pentru industria sistemelor financiare. A lucrat pentru clienti ca: UBS, HSBC, Merrill Lynch, TD Waterhouse si Charles Schwab.

Pe aceasta cale invitam jurnalistii interesati sa fie prezenti la eveniment sa se inregistreze folosind formularul online care se gaseste la www.load.ro

Parteneri media

Cea de-a treia editie LOAD are incheiate parteneriate media cu publicatii de prestigiu din mediul de afaceri si IT: XtremPC, MyLinux, eWeek, NetReport, Solutia IT, Comunicatedepresa.ro.

Sursa: new media Agency, preluat de SmartNews.