Lobont: Nu plec de la Dinamo

Apropo.ro / 11.12.2007, 11:33
Lobont: Nu plec de la Dinamo
Bogdan Lobont a infirmat zvonurile potrivit carora ar urma sa paraseasca, in iarna, formatia din Soseaua Stefan cel Mare

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobont, a infirmat, luni, pe site-ul sau oficial, www.bogdanlobont.ro, zvonurile potrivit carora ar urma sa paraseasca, in iarna, formatia din Soseaua Stefan cel Mare.

"Stati linistiti, nu plec de la Dinamo! Ma gandesc la meciul de la Vaslui, pe care trebuie sa-l castigam pentru a ramane in lupta pentru un loc pe podium. Am obosit sa tot repet ca nu plec de la Dinamo. Sa nu uitam ca locul 2 la finalul campionatului ne poate asigura un loc in turul preliminar pentru grupele Ligii Campionilor", a spus Lobont.

Bogdan Lobont crede ca Dinamo are nevoie de liniste pentru a-si indeplini obiectivele. "Nici titlul nu e jucat, apoi suntem in sferturile de finala ale Cupei Romaniei… insa avem nevoie de liniste pentru a ne indeplini obiectivele", a spus Lobont.

Danciulescu scoate la licitatie in scopuri caritabile tricoul si mingea cu care a marcat golul 100

Atacantul Ionel Danciulescu a anuntat ca va scoate la licitatie tricoul si mingea cu care a marcat golul 100 pentru Dinamo, incasarile urmand sa le doneze lui Ghita Ogrean, un baiat imobilizat intr-un carucior cu rotile, al carui frate a participat la emisiunea "Dansez pentru tine" de la Pro TV.

"Am cazut de comun acord cu conducerea clubului ca tricoul si mingea cu care am inscris golul 100 sa fie scoase la licitatie iar banii obtinuti se vor duce la Ghita (n.r. Ogrean). E un gest simbolic, am mai vorbit cu el la telefon si i-am spus sa-mi transita tot ce are nevoie, il voi ajuta cat imi sta in putinta", a spus Ionel Danciulescu.

Fratele lui Ghita Ogrean, Cornel, a participat anul trecut la emisiunea "Dansez pentru tine" de la Pro TV, unde a facut pereche cu Elena Gheorghe si unde a ocupat locul trei. Ghita Ogrean a avut ocazia de a se intalni cu idolul sau, Ionel Danciulescu, la 1 decembrie 2006, atunci cand atacantul dinamovist a fost prezent in platoul emisiunii "Dansez pentru tine".

Atacantul dinamovist a multumit coechipierilor si antrenorilor care l-au ajutat sa marcheze o suta de goluri pentru Dinamo. "Ma simt bine, dar fara ajutorul coechipierilor si al antrenorilor nu as fi reusit sa ajung la aceasta cifra. Nu mi-am propus sa bat recorduri, nu imi fac un tel din a depasi alti jucatori. Asa a fost, asa s-a intamplat. Ma bucur insa pentru ca este o cifra frumoasa. Mai am mult de jucat, sper sa inscriu cat mai multe goluri. Sper sa raman in mintea si sufletul suporterilor dinamovisti ca un jucator care si-a facut datoria cat a putut mai bine", a precizat Danciulescu

Danciulescu se bucura ca Dinamo are continuitate in rezultate dar avertizeaza asupra echipei pe care o va intalni in etapa a XIX-a a Ligii I, condusa de antrenorul-jucator, Dorinel Munteanu. "E bine ca avem continuitate pentru ca ne da incredere in noi. Mai avem o partida duminica la Vaslui, o echipa puternica, cu un antrenor foarte bun. Ne dorim foarte mult sa castigam pentru a incheia sezonul cu fruntea sus si din retur cu o pregatire foarte buna sa ne apropiem de locul doi", a mentionat Danciulescu.

Atacantul a vorbit si despre posibilitatea ca el sa apere poarta dinamovista, asa cum Cosmin Contra a facut-o in etapa a XV-a a campionatului spaniol, contra echipei Atletico Madrid. "Nu m-am gandit , deocamdata avem un portar foarte bun, cam greu sa-i iau locul lui Lobi (n.r. Bogdan Lobont), poate imposibil", a incheiat Danciulescu.

Atacantul Ionel Danciulescu a marcat, sambata, golul cu numarul 100 in tricoul echipei Dinamo, in meciul cu Gloria Buzau, castigat, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in etapa a XVIII-a a Ligii I.