Lobont se bucura pentru victoria Stelei

Apropo.ro / 09.08.2007, 15:07
Lobont se bucura pentru victoria Stelei
Bogdan Lobont spune ca s-a bucurat pentru victoria Stelei,deoarece fiecare punct adus dintr-o confruntare internationala conteaza in clasamentul UEFA. "Am ajuns in fata televizorului abia dupa pauza, deoarece am avut antrenament. E bine pentru fotbalul romanesc faptul ca Steaua a

Bogdan Lobont spune ca s-a bucurat pentru victoria Stelei,deoarece fiecare punct adus dintr-o confruntare internationala conteaza in clasamentul UEFA.

„Am ajuns in fata televizorului abia dupa pauza, deoarece am avut antrenament. E bine pentru fotbalul romanesc faptul ca Steaua a inregistrat o noua victorie, deoarece fiecare punct adus dintr-o confruntare internationala conteaza. Toata lumea stie ca avem o echipa calificata deja in grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor, dar fotbalul nostru de club nu se opreste in 2008. Fiecare echipa implicata in parcursul european in acest an este obligata sa puncteze cat mai mult pentru ca zestrea noastra sa fie cat mai mare. In acest fel, poate ca in 2009 sau 2010 campioana Romaniei va merge din nou direct in Champions League”, a spus Lobont pe blogul sau.

Mirel Mircea