Localnicii dintr-o comună din Buzău acuză primăria că le fură ajutoarele

Apropo.ro / 19.02.2012, 16:00
Localnicii dintr-o comună din Buzău acuză primăria că le fură ajutoarele
Peste 60 de persoane din localitatea buzoiană Cilibia au protestat, vineri seară, în fața Primăriei din comună acuzând că autoritățile locale le fură ajutoarele venite din țară.

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la Poliția buzoiană, scandalul între localnici și primarul localității a fost determinat de modul în care se împart ajutoarele venite din țară pentru sinistrați.

 

 

Pentru că oamenii au devenit recalcitranți, o echipă de polițiști de la Serviciul de Intervenție Rapidă care se afla într-o localitate apropiată unde ducea lemne de foc sinnistraților a fost dirijată către locul scandalului. 
„Noi nu am primit conserve, n-am primit salam, am primit doar ce s-a dat printre degete: o pungă de fidea, orez, făină, mălai, zahăr și ulei, dar unde s-au dus salamul, carnea, măslinele, cașcavalul, unde s-a dus? Noi vrem să ne dea din toate câte una, așa cum ni se cuvine”, au spus localnicii care o acuză pe Floarea Holeliu, primarul localității, că este vinovată de modul în care s-au împărțit ajutoarele.

În replică, primarul din Cilibia spune că a primit trei camioane cu alimente pe care le-a împărțit astfel încât să ajungă la toți locuitorii din cele patru sate ale comunei.

Citiți mai multe despre problemele cu ajutoarele dintr-o comuna din Buzău pe Gandul.info.