“Locked Down” sau cum e carantinarea cu un partener romantic, din 14 ianuarie, pe HBO Max

De: Loredana Toma / 10.01.2021, 08:29
“Locked Down” sau cum e carantinarea cu un partener romantic, din 14 ianuarie, pe HBO Max

Cu un scenariu semnat Steven Knight, scenaristul seriei “Peaky Blinders”, și cu Anne Hathaway și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, regizorul Doug Liman a dus la bun sfârșit filmul “Locked Down” chiar pe pandemie. Premiera va avea loc pe 14 ianuarie, pe HBO Max.

Filmul are ca sursă de inspirație ceea ce azi a devenit o realitate comună, carantina. “Locked Down” spune cum este să fii blocat în carantină cu un partener romantic, atunci când relația este nesigură.

Filmul pe scurt

Povestea începe fix când Linda și Paxton “decid să se despartă și sunt prinși în carantină obligatorie, în aceeași casă. Locuitul împreună pare o reală provocare, însă romantismul și multe sticle de vin le aduc celor doi o apropiere surprinzătoare.

Pe lângă cei doi protagoniști, din distribuție mai fac parte actorii Stephen Merchant, Mindy Kaling, Lucy Boynton, Dulé Hill, Jazmyn Simon, Ben Stiller și Ben Kingsley.

Într-un interviu pentru People, Anne Hathaway a povestit puțin despre Linda, personajul ei. “Linda a acumulat foarte multă tensiune. Filmul este despre cum tot acest haos al carantinării o ajută să se elibereze de acea tensiune și să exprime ce înseamnă autenticitatea și libertatea pentru ea. E puțin cam haotică și nebună, dar îmi place”, a încheiat actrița.

“Locked Down” a fost filmat în Marea Britanie, în lunile septembrie – octombrie 2020, sub măsuri stricte de protecție contra COVID-19. Despre această situație, Hathaway a menționat că este recunoscătoare întregii echipe pentru grija avută la filmări și pentru efortul de a purta mereu masca de protecție.

CITEȘTE ȘI: HBO a înregistrat o uriașă scădere a audiențelor în era post-”Game Of Thrones”

FOTO: Profimedia Images