Locuiește într-o peșteră precum idolul său, Batman (Video)

Apropo.ro / 19.04.2013, 18:00
Locuiește într-o peșteră precum idolul său, Batman (Video)
La cei 38 de ani ai săi, Chris Weir nu se uită câți bani plătește pentru orice lucru este legat de Batman, personajul lui preferat.

Chris Weir, în vârstă de 38 de ani, a cheltuit aproape 100.000 de dolari pentru a-și amenaja cum trebuie o veritabilă peșteră ca a lui Batman.

Peștera lui Chris este dotată cu sistem home-theater, are o intrare secretă, ba chiar costumul lui Batman la intrare, haină ce a fost folosită în trilogia regizată de Christopher Nolan.

Obsesia lui pentru Batman a început în jurul vârstei de 3 ani, când el și unchiul său s-au jucat de-a Batman și Robin.

 


 

Ca mulți alți tineri, copilăria lui a fost marcată de benzile desenate cu Batman, precum și orice altceva avea legătură cu subiectul.

A crescut iar de această obsesie nu a scăpat, după cum sperau părinții săi. El a dorit să ducă pasiunea pentru acest personaj la un alt nivel, cu mult mai sus. Oportunitatea s-a ivit când el și soția lui căutau o casă în care să se mute. Așa și-a făcut propria lui peșteră – Batcave, un subsol încăpător pentru proiectul său mult visat.

Astfel că locuința sa are multe elemente împrumutate din filmele cu Batman ce au rulat până în prezent, ba chiar obiecte ce s-au folosit în pelicule.

Soția lui „Batman” nu este deranjată de actiunea soțului ei, atât timp cât își pot plăti dările către stat.