Locurile la concertul caritabil pentru copiii orfani, victime ale războiului din Ucraina, s-au epuizat în doar 3 zile

Apropo.ro / 18.03.2022, 12:32
Locurile la concertul caritabil pentru copiii orfani, victime ale războiului din Ucraina, s-au epuizat în doar 3 zile

În doar 3 zile, concertul caritabil organizat de Medici pentru România, Asociația Jojo și Fundația Silvestri a devenit SOLD OUT. Evenimentul, care va avea loc pe 19 martie, la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii orfani, victime ale războiului din Ucraina.

„Ne bucurăm că a existat atât de mult interes pentru acești copii. Până și noi, organizatorii, am fost copleșiți de tot sprijinul și de numărul de donații pe care le-am primit. Vrem să mulțumim tuturor pentru susținere și în special sponsorilor acestui eveniment”, declară Alexandru Costache, Președinte Medici pentru România.

„În doar câteva zile, am reușit să strângem aproape 150.000 de lei pentru copiii orfani din Ucraina, găzduiți de cele două centre din Bihor și Ilfov. Suntem recunoscători tuturor celor care s-au alăturat cauzei, demonstrând solidaritate, umanitate și generozitate. Avem nevoie de toate acestea pentru a regăsi speranța și lumina în aceste vremuri întunecate de violență și tiranie”, a spus Sebastian Burduja, co-fondator al Asociației Jojo.

Sînziana Mircea, Remus Azoiței, Laura Tătulescu, Kristofer Lundin, Raisa Mihai, un grup de artiști din corul Filarmonicii George Enescu dirijat de Ion Iosif Prunner și un elev laureat al colegiului Colegiul Național de Muzică George Enescu vor cânta pe scena ARCUB în seara de 19 martie, pentru copiii orfani ucraineni din cele două centre, din Bihor și Ilfov.

Donații pentru această cauză se pot face în continuare pe platforma: https://ucraina.medicipentruromania.ro

Evenimentul are ca sponsori BCR, Bursa de Valori București, Medtronic, Eximbank, Cricova, Domino’s Pizza, P3 Logistic Parks, D&P Perfumes, OEB și ca parteneri media TVR, Adevărul, Gândul, Q Magazine.