Logan Camping VAN, masina ideala pentru vacanta (Poze)

Apropo.ro / 28.08.2009, 16:32
Varianta Logan Camping VAN este masina ideala pentru vacante, si nu numai.

Varianta Logan Camping VAN este masina ideala pentru vacante, si nu numai.

Nu ti-ai dori sa renunti la rezervarile de la hoteluri in favoarea propriei tale masini? Ce poate fi mai simplu ca atunci cand vrei sa campezi, sa nu trebuiasca decat sa iti intinzi cortul prins de Logan?

Si unde nu mai punem ca masina poate fi dotata precum o rulota, cu tot ce ai tu nevoie, de la pat pana la plita.

Desigur, un astfel de Logan Camping VAN te costa ceva daca vrei sa il aduci in stadiul modelului din imaginile urmatoare, dar cu siguranta se va dovedi o investitie profitabila, atat pentru tine, ca posesor ar masinii, cat si pentru familia ta.

Logan VAN a fost creat pentru persoanele care isi doresc o masina practica. Vehiculul dispune de o capacitate de incarcare ridicata, putand face fata cu usurinta unui transport de mobilier sau alte materiale ce cantaresc cateva kilograme demne de luat in seama.

logan van

Logan VAN cantareste 800 de kilograme, iar interiorul, de 2,5 metri cubi, poate fi transformat cu usurinta intr-o mini-garsoniera, cu dotarile de rigoare.

Logan Van va pune la dispozitie un spatiu de incarcare generos si usor accesibil datorita usilor laterale si mai ales datorita usilor spate asimetrice cu 3 unghiuri de deschidere : 40 de grade, 90 de grade si 180 de grade.

Daca aveti de gand sa plecati intr-o vacanta binemeritata si nu stiti unde sa va cazati, aruncati o privire la imaginile urmatoare:

GALERIE FOTO

logan camping van

logan van

Â