Logan MCV, una din cele mai spatioase masini din clasa ei (Poze)

Apropo.ro / 24.06.2009, 13:00
Surpriza sau nu, Dacia Logan MCV este prezenta in primele 10 cele mai spatioase masini din lume.

Surpriza sau nu, Dacia Logan MCV este prezenta in primele 10 cele mai spatioase masini din lume.

Dacia Logan MCV se alatura unor marci precum Hyunday, Skoda, Renault, Mercedes sau Chrysler.

Cotidianul "The Independent" scrie "Producatorul roman Dacia este pentru Renault ceea ce Skoda este pentru Volkswagen. Diferenta este ca, in timp ce Skoda este foarte populara in UK, Renault nu si-a lansat si aici marca specifica bugetelor est-europene. Este un mare pacat, deoarece asta inseamna ca Dacia Logan MCV nu poate fi cumparat si de britanici. Dacia Logan MCV se poate gasi si in Germania la pretul de 7.000 de lire sterline pentru modelul cu cinci locuri si 9.000 de lire sterline pentru modelul cu sapte locuri".

logan

De asemenea, cotidianul claseaza Dacia pe primul loc in top.

GALERIE FOTO

2. Binz, o varianta modificata a Mercedes Benz Clasa E. Limuzina Binz este o masina perfecta de drum dar la un pret un pic cam piperat.

binz

3. Chrysler Grand Voyager reprezinta ultima interpretare a stilului de dubita americana.

chrysler

4. Hyundai i800, valabila in varianta cu opt locuri, in aparenta semanand cu un mini-bus, poate fi masina ideala pentru transportul de persoane catre aeroport. Se pare ca producatorii koreeni nu stau degeaba si progreseaza rapid.

hyunday

5. Renault Espace este la a patra generatie a modelului Espace, lansat in anii ’80. A fost prima masina care a combinat modul de conducere a unei masini mici cu acomodarea si stilul unui microbuz.

renault

6. Skoda Roomster este una din cele mai spatioase masini de dimensiuni mici de pe piata si necesita putin timp de acomodare (pentru sofer) deoarece ea pare ca e formata din doua masini total diferite.

skoda

7. Skoda Superb avea ca dotare, la un model precedent, un spatiu gol in scaunul soferului astfel ca pasagerul, din spatele acestuia, isi putea intinde la maxim picioarele. Aceasta utilitate a fost eliminata la ultimul model Skoda Superb, dar totusi ramane o masina foarte spatioasa.

skoda superb

8. SsanyYong Rodius este considerata o masina urata ca design, dar foarte incapatoare in zona bagajelor chiar si atunci cand al treilea rand de scaune este ridicat. Daca nu pui accent foarte mult pe design, afla ca este echipata cu un motor diesel bazat pe tehnologie Mercedes si poate fi cumparata la un pret destul de bun.

rodius

9. LTI TX4 este un model aproape predestinat transportului de persoane tip taxi si nu cred ca exista o masina mai comfortabila pentru londonezi, desi acest model a inceput sa fie cumparat si in afara Angliei.

lti tx4

10.Volswagen Caddy Maxi Life este o versiune de transport persoane derivata din modelul Golf si este mult mai valoroasa decat celelalte modele VW, mult mai promovate, cum ar fi Touran si batranul Sharan.

vw caddy