Logodnicul Elenei Udrea, declaraţii în premieră despre relaţia la distanţă

Apropo.ro / 25.05.2018, 13:32
Logodnicul Elenei Udrea, declaraţii în premieră despre relaţia la distanţă
Logodnicului Elenei Udrea a vorbit la Antena Stars despre sarcina blondei şi întoarcerea acesteia în România.

”Mi-e dor de ea, uşor nu este, dar provocarea unei relaţii la distanţă arată cât de solidă este relaţia. Voi fi tată de fată, fiind primul meu copil mai ales că este şi fetiţă, am emoţii. Vorbim zilnic, medicul a zis că este o fetiţă sănătoasă şi se dezvoltă normal” a povestit Adrian Alexandrov.

Elena Udrea, întrebată la TVR dacă a fost iubita preşedintelui! Ce răspuns a dat

Modelul lui Cătălin Botezatu se visa prezentator! 

Adrian Alexandrov, orginar din Tulcea, nu este doar un bărbat tânăr şi arătos, ci are un CV impresionant şi o carieră construită pe cont propriu, de la zero. A cochetat cu modelingul, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu. În prezent are o funcţie bună într-una dintre cele mai mari companii de imobiliare din Bucureşti.

Elena Udrea, într-un costum de baie provocator! Niciodată nu a mai fost atât de sexy! – FOTO

Ce nu ştiu unii este, însă, faptul că acesta era aspirant la profesia de prezentator TV. Adrian Alexandrov, noul iubit al Elenei Udrea, este un bărbat şarmant din Tulcea, care în urmă cu doar trei ani visa la o carieră în televiziune. Mai exact, conform unui videoclip de prezentare, Adrian îşi dorea cu ardoare să devină prezentator, astfel că a urmat cursurile unei şcoli din Londra.

Cum a slăbit Elena Udrea 12 kg în 2 luni!

Absolvent al London Academy of Media Film and Tv Presenter, Adrian Alexandrov a realizat, în luna septembrie a anului 2013, un videoclip de prezentare în care şi-a etalat abilităţile de prezentator, el vorbind despre cât de importantă este moda în viaţa unei persoane.

Foto Facebook