Logodnicul Elenei Udrea, mesaj emoţionant cu fetiţa în braţe: „Dor de Mami”

De: Alexandra Necsoiu / 08.10.2018, 12:50
Logodnicul Elenei Udrea, mesaj emoţionant cu fetiţa în braţe:
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a spus, după ce judecătorii au arestat-o pentru două luni, că fostul ministru este o femeie puternică. El mai spune că nu poate să înţeleagă atitudinea unor persoane din România ce găsesc satisfacţie în „smulgerea” unui copil de două săptămâni din braţele mamei.

Adrian Alexandrov se află în Costa Rica pentru a fi alături de fiica sa. Logodnicul Elenei Udrea a încărcat câteva imagini cu Eva Maria pe pagina personală de Facebook, dar şi mesaje emoţionante.

„Exista locuri in INIMA despre care nici macar nu stii ca exista, pana cand nu iubesti un copil. Dor de Mami…”

„Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare.
Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra.

PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei.”

Elena Udrea şi Alina Bica vor sta în arest preventiv două luni, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România, a anunţat, joi, Gustavo Chinchilla, şeful Biroului local al Interpol, potrivit mediafax.ro.