Logodnicul Elenei Udrea, prima reacţie după condamnarea ei la 6 ani de închisoare: „Nu o pot lăsa singură în aceste momente”

Apropo.ro / 06.06.2018, 10:29
Logodnicul Elenei Udrea, prima reacţie după condamnarea ei la 6 ani de închisoare:
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a spus că va pleca de urgenţă în Costa Rica pentru a-i fi aproape iubitei sale, după ce Curtea Supremă a condamnat-o la 6 ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă.

„Mă duc cât pot de repede. Nu o pot lăsa singură în aceste momente”, a declarat Adrian Alexandrov, pentru viva.

Adrian Alexandrov se află la Bucureşti, în vreme ce Elena Udrea şi-a aflat sentinţa în Costa Rica, unde se află de ceva vreme şi unde a solicitat statut de refugiat politic. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea a fost condamnată marţi de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, iar Rudel Obreja a primt cinci ani de închisoare. Decizia este definitivă.

„Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine! Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca. Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI. Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor”, a scris Elena Udrea pe contul său de Facebook imediat după aflarea sentinţei.

Elena Udrea, întrebată la TVR dacă a fost iubita preşedintelui! Ce răspuns a dat

Modelul lui Cătălin Botezatu se visa prezentator! 

Adrian Alexandrov, orginar din Tulcea, nu este doar un bărbat tânăr şi arătos, ci are un CV impresionant şi o carieră construită pe cont propriu, de la zero. A cochetat cu modelingul, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu. În prezent are o funcţie bună într-una dintre cele mai mari companii de imobiliare din Bucureşti.

Elena Udrea, într-un costum de baie provocator! Niciodată nu a mai fost atât de sexy! – FOTO

Ce nu ştiu unii este, însă, faptul că acesta era aspirant la profesia de prezentator TV. Adrian Alexandrov, noul iubit al Elenei Udrea, este un bărbat şarmant din Tulcea, care în urmă cu doar trei ani visa la o carieră în televiziune. Mai exact, conform unui videoclip de prezentare, Adrian îşi dorea cu ardoare să devină prezentator, astfel că a urmat cursurile unei şcoli din Londra.

Cum a slăbit Elena Udrea 12 kg în 2 luni!

Absolvent al London Academy of Media Film and Tv Presenter, Adrian Alexandrov a realizat, în luna septembrie a anului 2013, un videoclip de prezentare în care şi-a etalat abilităţile de prezentator, el vorbind despre cât de importantă este moda în viaţa unei persoane.

Foto Facebook