Nu s-a maritat timp de 14 ani pentru ca era gravida mereu!

Apropo.ro / 28.08.2009, 16:07
Nu s-a maritat timp de 14 ani pentru ca era gravida mereu!
O femeie a imbracat rochia de mireasa dupa 14 ani de logodna, in tot acest timp evitand nunta din cauza graviditatii.

Toate fetele viseaza la momentul in care vor fi mirese, insa niciuna nu se imagineaza pasind spre altar cu burta la gura.

In aceeasi situatie a fost Rachael Savory, o femeie din Marea Britanie, care a amanat timp de 14 ani nunta cu alesul ei, Joseph Wong.

In 1995, pe cand actuala doamna Wong (acum in varsta de 35 de ani) lucra intr-un cazinou, domnul Wong (acum in varsta de 37 de ani), un tip cu radacini asiatice a abordat-o. Convingator si fermecator, domnul Wong a aflat in curand de la iubita lui ca aceasta este insarcinata.

La scurt timp au aparut copiii. Da, copiii, pentru ca au avut doua fetite gemene.

Dupa nasterea fetelor, cei doi au decis sa se casatoreasca in luna iunie a anului 1996, insa si-au dat seama ca nu au bani de nunta. Trebuiau acum sa se ingrijeasca de patru suflete in loc de doua, iar viata era scumpa.

Dupa aceasta prima amanare, cei doi au tot sperat ca va veni si momentul in care vor avea casa lor incapatoare, timp si bani pentru a-si uni destinele.

Au zis ca vor face pasul in 1998.N-a fost asa, pentru ca familia lor s-a marit vazand cu ochii. Pana in anul 2000, Rachael a mai nascut trei fete!

Familia Wong, cu mic cu mare, la nunta

Rachael si Joseph s-au casatorit la 14 ani si 10 copii dupa ce s-au logodit

Cu cinci domnisoare la activ, au decis sa mai incerce, doar doar or avea si un baiat care sa duca numele mai departe.

Au reusit in 2002, dar nu s-au oprit aici pentru a avea timp de-o nunta. "Trebuia sa incercam sa-i facem un fratior lui Kai (n.r. baiatul nascut in 2002), pentru ca era depasit numeric de fete, asa ca am amanat din nou nunta".

Dupa Kai au urmat Cody (in 2004) si Logan (in 2005). Aici a fost momentul ce se vroia de cotitura! Era momentul pentru o vasectomie, insa procedura nu a fost dusa la bun sfarsit, iar domnul Wong era la fel de prolific.

Au mai urmat doi copii, o fata si un baiat, apoi stop!

In iunie anul acesta, cei doi au reusit sa aiba parte de ceremonia dorita de acum 14 ani. N-a fost o nunta care sa faca inconjurul lumii, i-a costat doar 2.500 de lire sterline, iar domnisoare si cavaleri de onoare la nunta au fost proprii copii.

The end!