Update: Romanii contraataca „grupa mortii”

Apropo.ro / 06.06.2008, 12:31
Update: Romanii contraataca
Nici nu s-a dat startul Campionatului European, ca au si inceput micile rautati la adresa romanilor. Apropo.ro va propune sa contra-atacati!

Nici nu s-a dat startul Campionatului European de Fotbal, ca au si inceput micile rautati la adresa romanilor. Apropo.ro va propune sa contra-atacati!

De exemplu, in grupa C, din care face parte Romania – alaturi de Franta, Italia si Olanda, au inceput deja sa circule diverse fotografii sau filme care ne pun intr-o postura mai mult sau mai putin jenanta.

Francezii au facut un clip in care acuza faptul ca romanii sunt “trisori” la acest sport, fotbalul, si ca simuleaza in careu. Doar ca s-au folosit masini, in loc de jucatori, iar careul era o parcare.

*Acest articol este un pamflet si va fi tratat ca atare!

Se pare ca "jurnalistii" straini nu s-au documentat suficient. In mod clar nu au vazut filmul urmator: "O lume fara Romania!"

Mai in gluma, mai in serios, clipul urmator descrie perfect Italia

Nici francezii nu sunt perfecti, cu toate ca ei asa se cred

HAGI nu a facut asa ceva
Zidane si Mazeratti

Adica ASA CEVA

Fii un roman adevarat si CONTRIBUIE CU IMAGINI SI FILME haioase care au ca subiect unul dintre cei trei concurenti ai Romaniei din grupele Campionatului European de Fotbal… SA AVEM SI NOI DE CINE RADE!

Si, in niciun caz, Prim-ministrul nostru nu face "bilute"

Oare ce e mai dubios: niste barbati burtosi cu lanturi de aur sau "fetitele" de mai jos de pe strazile din Amsterdam?

Uimitor: francezii cred ca in jurul Pamantului se invarte Soarele!

Pe de alta parte, site-ul britanic Virgin Media ne-a facut o prezentare “de ne doare”. Pe fundalul unui spot de prezentare a echipelor care participă la EURO 2008, acestia au postat o fotografie cu niste barbati burtosi si lanturi groase de aur, aflati pe plaja, asta in timp ce pentru Franta au folosit Turnul Eiffel, un cartier vestit în cazul Olandei si Colosseumul pentru Italia.

Ulterior, virginmedia.com si-a cerut scuze daca a adus jigniri la adresa tarii noastre, dar noi, Apropo.ro, nu trecem asa usor cu vederea, ne-am autosesizat si pornim revansa… cu tastele curate! HAI ROMANIA !!