Londra e murdara, iar Bruxelles plictisitor

De: Manuela Stoicescu / 12.03.2008, 16:17
Londra e murdara, iar Bruxelles plictisitor
Un sondaj realizat de TripAdvisor a dezvaluit recent parerile a 1100 de turisti despre diversele capitale europene preferate ca destinatii.

O companie de consiliere turistica a realizat un sondaj pe un esantion de 1100 de turisti, in care acestia si-au exprimat parerea in legatura cu diversele destinatii europene.

Astfel a reiesit din raspunsurile „calatorilor” ca Londra este cel mai scump dar si cel mai murdar oras in care poti alege sa-ti petreci vacanta. Imediat dupa capitala engleza s-a situat Parisul, un oras pe cat de pretentios, pe atat de „neingrijit”.

Pentru o destinatie ieftina, cei mai multi turisti aleg Praga, Budapesta sau Lisabona iar cei in cautarea aerului curat isi planifica excursii in Zurich si in capitala Danemarcei.

Desi laudat pentru berea si ciocolata sa, Bruxelles a fost votat categoric drept cea mai plictisitoare destinatie, fiind urmat de Zurich si Oslo.

Turistii care pleaca in calatorie cu un scop bine definit trebuie sa stie si ca in Paris si in Roma, localnicii sunt mai atragatori decat in oricare alt oras. In acelasi timp insa, frumosii parizieni au fost desemnati ca fiind si cei mai „neprimitori”.

Voi in ce oras ati merge in vacanta?

________________________________

Trimite urari de Martisor prin FREE SMS!