Londra găzduieşte pe 25 noiembrie show-ul „Acadelia”

De: Cristiana Trifu / 22.11.2018, 12:47
Londra găzduieşte pe 25 noiembrie show-ul „Acadelia”
După trei zile de spectacol la Sala Palatului, acolo unde a cântat în faţa a peste 12.000 de oameni, Delia duce show-ul „Acadelia” şi la Londra, pe Arena O2. Duminică, 25 noiembrie, artista este aşteptată de cei peste 3.000 de spectatori care se vor afla în sala Indigo.

Un adevărat maraton va face şi echipa Deliei, care are la dispoziţie doar 12 ore pentru a pregăti sala, în condiţiile în care scena va avea aproape aceleaşi decoruri ca cea de la Bucureşti. „Nu vor lipsi acadelele, torturile şi bezelele. Cinci aparate laser de mare putere vor fi pe scenă. Pentru a transporta toate astea, o dubă încărcată cu echipamente tehnice şi decoruri va pleca de joi spre Londra”, dezvăluie Adrian Tapciuc, regizorul show-ului „Acadelia”.

Toate piesele cântate de Delia la Sala Palatului se vor regăsi şi în playlistul de la Londra şi, totodată, cele mai spectaculoase costume. De asemenea, nu vor lipsi nici numerele de iluzionism şi nici momentul cu perna uriaşă din timpul piesei „Da, mamă!”. Pentru ca show-ul să fie la standardele cu care şi-a obişnuit fanii, 8 dansatori şi 25 de membri ai echipei o vor însoţi pe Delia în capitala Marii Britanii.

Nu este prima dată când Delia susţine la Londra un show de o asemenea amploare. Anul trecut, concertul PsiheDelia de la Arena O2 a fost sold out. Din dorinţa de a o vedea mai repede pe artista lor preferată, fanii Deliei au format o coadă până în afara arenei, iar la final au participat la o sesiune de autografe şi fotografii. 

De această dată, Delia va avea parte şi de puţină relaxare, pentru că va petrece în Londra câteva zile, o minivacanţă pe care şi-o dorea de mult.