Look Model of the Year își cauta cîștigatoare

Apropo.ro / 28.07.2004, 12:18
Look Model of the Year își cauta cîștigatoare
Fetele care vor sa cîștige Look Model of the Year și sa reprezinte România la un concurs internațional de frumusețe vor trebui sa faca fața, joi, unor probe de foc: aerobic, "fotogenie în direct", plus defilarea tradiționala în ținute de zi și de seara.

Fetele care vor sa cîștige Look Model of the Year și sa reprezinte România la un concurs internațional de frumusețe vor trebui sa faca fața, joi, unor probe de foc: aerobic, „fotogenie în direct”, plus defilarea tradiționala în ținute de zi și de seara.

Un numar de 18 fete cu vîrste între 15 și 20 de ani se vor întrece în concursul ce se va desfașura la Hotel Marriott. Zece dintre ele vor intra în finala, iar cinci vor fi premiate. Premiile constau în bijuterii și produse cosmetice, iar cîștigatoarea va reprezenta România la World Super Model, ce se va desfașura în Liban, la 5 septembrie.

„Concurentele vin din diferite zone ale țarii. Au fost selectate prin diferite agenții locale, prin casele studențești, prin promo-urile pe care le-am difuzat. Bineînțeles, ideal ar fi fost sa alegem macar 20, dar pentru ca este perioada de vara, iar concursul internațional se va desfașura foarte curînd, au ramas mai puține”, a declarat, marți, într-o conferința de presa, Mihaela Radu, directorul Cosmopolitan Models.

În fața unui juriu format din zece membri, fetele vor trece prin patru probe pentru a-și demonstra calitațile de model: ținuta de zi, aerobic, fotogenie și ținuta de seara. Potrivit organizatorilor, proba de fotogenie va însemna, de fapt, o defilare pe podium a concurentelor în timp ce un personaj – nimeni altul decît Ciprian de la Big Brother – le va fotografia.

Întregul spectacol va cuprinde, pe lînga concurs, cinci prezentari de moda, momente de dans, echilibristica și acrobație și un minirecital Adeline.

Anul trecut, concursul a fost cîștigat de Ana Maria Halaicu.

Look Model of the Year 2004 este organizat de Cosmopolitan Models și Uniunea Studenților din România.

Mediafax