Look-ul perfect la 30 de ani: tunsoarea, nuanţa părului şi modul în care ne aranjăm podoaba capilară

De: Alexandra Necsoiu / 28.11.2018, 13:30
Look-ul perfect la 30 de ani: tunsoarea, nuanţa părului şi modul în care ne aranjăm podoaba capilară
O femeie e frumoasă la orice vârsta, mai ales dacă are încredere în ea, dar....există un DAR. La 30 de ani, ea este perfectă. Impecabilă. Chipul este înfloritor, corpul semeţ, privirea scrutătoare, sufletul zen.

Ştim cu toatele că frizura pe care mizăm are un impact decisiv asupra aspectului nostru, aşa că e musai să alegem ce e mai bun pentru noi. Ce ne face să fim mai senine. Tunsoarea, nuanţa părului şi modul în care ne aranjăm părul ne pot pune în valoare sau ne pot adăuga ani nebănuiţi pe chip.

Cum faci să fii în cea mai bună formă a ta?

Asculţi tipsurile Oanei Motoi, Trainer ghd România. Ea îţi explică scurt şi la obiect ce ai de făcut ca să arăţi super la 30 de ani. Iată care este hairstyle-ul potrivit pentru minunata ta vârstă.

“Este o perioadă în care poţi adopta un look mai rafinat. Variantele la îndemână?  Un bob asimetric – uşor de coafat, care îţi dă un aer de eleganţă. Tot la fel de bine, poţi miza oricând pe  buclele largi, pline de feminitate. Coafurile de zi de zi pot fi uşor pregătite chiar de către tine acasă, cu ajutorul unui styler #ghd.”, explică stilistul ghd România.

La 30 de ani, te poţi juca cu volumele şi cu lungimile. ”Acum, focusul trebuie să fie pe vârfuri, care au nevoie de o apariţie impecabilă. Nuanţele mai deschise pot crea un look mai fresh. După vârsta de 30 de ani, părul devine mai tern aşa că poţi apela la produse care oferă strălucire,” mai precizează trainerul ghd România.
Poartă-ţi vârsta cu drag!