Looking for the summer

Apropo.ro / 09.04.2008, 13:30
Anotimpul cald pare sa isi intre in drepturi, e timpul sa ne apucam de treaba daca vrem sa aratam cat mai bine in rochita preferata.

Parca mai ieri era 1 martie si uite ca suntem la jumatatea primaverii.

Inca putin si hainele groase din sifonier incep sa zboare pentru a face loc rochitelor si fustitelor.

Zilele in care ne mascam kilogramele in plus cu ajutorul unui pulover mai larg sau cu ajutorul pantalonilor se duc repede pentru ca temperatura din termometru incepe sa creasca.

Anotimpul cald pare sa isi intre in drepturi si e timpul sa ne apucam de treaba daca vrem sa aratam cat mai bine in rochita preferata.

Si cum suntem fete moderne si ne preocupa infatisarea trebuie sa ne ingrijim de corpul nostru, sa-l pregatim din timp pentru vara, pentru pantalonii scurti, topurile mulate si bineinteles pentru costumul de baie.

O dieta cu fructe si legume, exercitii fizice, putin solar sau autobronzat, o sesiune de shopping si suntem ca scoase din cutie.

Dieta cu fructe si legume este foarte eficienta pentru ca ne ajuta sa scapam de kilogramele in plus, ne da energie, dezintoxica putin organismul si in plus este sanatoasa si usor de tinut.

Timp de doua saptamani consuma fructe si legume proaspete, sucuri naturale si incearca te abtii de la dulciuri, paine si sare.

Inlocuieste cafeaua de dimineata cu o ceasca de ceai verde si in timpul zilei consuma cat mai multa apa.

Un pas important pentru o silueta de invidiat sunt exercitiile fizice.

Pentru ca vremea frumoasa incepe sa tina cu noi, hai sa iesim la alergat. Cateva ture de parc, in fiecare seara pot face minuni pentru corpul nostru.

Incepe ziua cu cateva minute de dans, pentru ca dansul modeleaza musculatura membrelor inferioare, dar si pe cea a abdomenului. Pe langa faptul ca iti subtiaza talia, gleznele si coapsele, dansul iti da energie si te binedispune.

Si cum nimic nu ne pune mai bine in valoare corpul decat o piele aramie si bronzata, e timpul sa dam o fuga la solar, sau sa apelam la autobronzant.

Daca alegi solarul in favoarea autobronzantului ai grija sa o faci conform regulilor pentru ca altfel poate fi daunator.

Pentru ca tot am muncit din greu este timpul pentru o pauza de shopping.

Da o raita prin magazinele tale preferate si vezi ce iti face cu ochiul, nu sta pe ganduri si probeaza… pentru ca meriti!

Foto: Adrian Stoicoviciu
Make-up: Traviata Paduraru