Lora a filmat videoclipul piesei „Un vis”

Apropo.ro / 05.10.2011, 16:12
Lora a filmat videoclipul piesei
Lora a filmat videoclipul piesei "Un vis" in 28 de ore la studiourile Media Pro Pictures din Buftea in regia lui Florin Botea.

Lora traieste „Un Vis”, dupa succesul inregistrat cu piesa „No More Tears” care a ajuns in top 3 in Romania si a fost licentiata in foarte multe tari din Europa, a filmat un nou clip pentru cel de-al doilea single care a fost lansat in premiera la „Romanian Music Awards 2011”.

Clipul a fost filmat in 28 de ore la studiourile MediaPro Pictures din Buftea, in regia lui Florin Botea.

La filmari a fost greu dar frumos si pentru prima data am simtit ca interpretez un personaj. A fost multa munca, un clip greu care mi-a solicitat talentul actoricesc si abia astept sa-l vad”, spune Lora.

Am avut o echipa fantastica formata in mare parte din prieteni apropiati, care spre norocul meu sunt si foarte talentati. As vrea sa multumesc tuturor celor care s-au implicat si si-au dorit la fel de mult ca mine sa iasa un clip foarte bun. Au rezistat 28 de ore pe platourile de filmare si m-au tinut ancorata in poveste.”, adauga artista.

Ii multumesc iubitului meu care este eroul meu de fiecare data si care a avut grija sa nu ne lipseasca nimic si sa fim relaxati. Nu as fi reusit sa fac nimic fara el si fara prietenii mei.”, a mai declarat Lora.