Lora, Alina Eremia, Sore şi Giulia s-au alăturat unei campanii de suflet

De: Nicoleta Nicolae / 18.12.2015, 11:00
Lora, Alina Eremia, Sore şi Giulia s-au alăturat unei campanii de suflet
Lansată sub hashtag-ul #whymusicmatters, campania Reward Your Idol ia oficial startul, adresându-se tuturor tinerilor iubitorilor de muzică care îşi doresc acces la toate melodiile din lume şi care sunt totodată fani ai celor mai importanţi artişti internaţionali!

u siguranţă ai auzit de Deezer, Zonga, Google Play, Apple Music, Tidal sau de magazinul virtual iTunes! Acestea sunt servicii de streaming care te pot ajuta să îţi faci playlisturi nesfârşite cu piesele tale preferate, să descoperi noul single lansat de artistul tău favorit, să fii surprins cu recomandări bazate pe gusturile tale muzicale, dar şi să împărtăşeşti cu prietenii tăi ce trupe noi ai mai descoperit.

 
Înscrierea în campanie este gratis, include trei paşi foarte simpli şi îţi poate aduce premiul cel mare – o excursie de vis pentru tine şi un prieten la New York -, dar şi sute de cadouri minunate, precum un telefon LG Nexus 5X, 30 de conturi Deezer pentru 2 luni, 20 de conturi Google Play Music pentru 6 luni, 30 de conturi pentru Zonga pentru 3 luni, 30 de conturi pentru Tidal pentru 3 luni, dar şi alte premii muzicale.