Lora, aşa cum n-aţi mai văzut-o în clipul “Un vis”

Apropo.ro / 24.10.2011, 12:45
Lora, aşa cum n-aţi mai văzut-o în clipul “Un vis”
După succesul piesei “No More Tears”, care a reuşit performanţa de a ajunge top 3 în România, Lora revine cu un videoclip de excepţie pentru cel de-al doilea single – “Un vis”.

Lora împreună cu producătorul ei, Adrian Sînă, şi casa de discuri Media ProMusic, a decis să lanseze piesa simultan cu videoclipul filmat în regia lui Florin Botea, povestea fiind una specială deoarece prezintă o altă latură a Lorei. Deşi filmările au durat 28 de ore, Lora a rezistat eroic şi a dovedit un real talent actoricesc deoarece clipul prezintă o situaţie care se apropie foarte mult de realitatea cotidiană a tinerilor.
Videoclipul beneficiază de două variante, una în română, dar şi în engleză, pentru că foarte mulţi fani străini aşteaptă această piesă, care a fost cântată în premieră la Romanian Music Awards 2011.

La acest videoclip au participat mai mulţi actori cunoscuţi (Dan Badea, care este şi iubitul Lorei în viaţa reală, Cătălin Bordea, Vasile Calofir), dar şi prieteni apropiaţi ai artistei, designerul Come, fotograful Andreea Retinschi şi Mihai Coman, un pictor foarte talentat, personajul principal masculin din poveste, pe care Lora l-a ales din lista ei de prieteni de pe Facebook.

Tags: