Lora, blocată de trei luni în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus

De: Andra Voiculescu / 07.07.2020, 14:27
Lora, blocată de trei luni în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus

Cântăreaţa Lora a povestit la Gândul Live prin ce stări a trecut în cele 3 luni de când a rămas blocată din cauza pandemiei de coronavirus în Bali. Artista mărturiseşte că a reflectat asupra propriei persoane, după o perioadă în care nu a fost bine nici fizic, nici sufleteşte.

Răpusă emoţional de moartea mamei sale, Lora şi-a dorit o vacanţă care să o ajute să treacă peste acea perioadă. În momentul intrării României în stare de urgenţă, Lora şi iubitul ei Ionuţ Ghenu au decis să-şi prelungească vacanţa până pe 7 aprilie. Apoi, lucrurile au devenit complicate şi în Bali, iar zborul către casă s-a anulat. Până acum, Lora a avut de-a face cu 8 zboruri anulate şi speră că va reuşi să se întoarcă acasă la finalul lunii iulie.

Lora a povestit la Gândul Live că a trăit clipe tensionate, din cauza faptului că pierduse controlul lucrurilor:

„Am trecut peste stări de panică şi de anxietate în primul rând din cauza faptului că fratele meu care a rămas singur, apoi din cauza faptului că eu sunt o persoană căreia i-a plăcut să fie în controlul vieţii proprii”, a spus Lora.

După momentele tensionate, ea a acceptat situaţia şi s-a bucurat de acea perioadă în care a învăţat să preţuiască mai mult viaţa.

„Blocajul ăsta a fost să-mi arate mie cât de frumoasă e viaţa asta când o laşi să te ia prin surprindere. Am învăţat foarte mult despre mine şi ce trebuie schimbat la mine. Eu îmi doresc să fac parte din categoria oamenilor care evaluează. E o perioadă pe care am considerat-o cadou din partea Universului şi din partea mamei mele. Am simţit acest cadou ca pe o pedeapsă la început, poate pentru că am pierdut controlul. Am înţeles că acel control e doar o iluzie. E o vorbă românească: Fă Rai din ce ai. Nu ştiu cât de bine ar fi fost dacă aş fi rămas în România. Cred că mi-a salvat viaţa acest blocaj în acest loc minunat. Văd lucrurile foarte frumos, foarte clar, nu mai simt nevoia să mă ghidez după popularitatea pe care unii oameni ţi-o atribuie la un moment dat, şi tot ei ţi-o iau”, a mărturisit Lora.

Sursa foto: Facebook