Lora, despre copil: “Este băieţel!” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 11.05.2017, 11:19
Lora,  despre copil: “Este băieţel!” - FOTO
Una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi, Lora, trece sâmbăta aceasta, de la 13:00, dincolo de aparenţe şi vorbeşte deschis despre frumoasa poveste de iubire pe care o trăieşte în prezent cu Ionuţ Ghenu, despre ce a trebuit să lase în urmă pentru a ajunge la ea, dar şi despre schimbările majore din viaţa ei.

  “Am avut o revelaţie când m-am văzut în oglindă, la filmări”, îi va povesti ea Florentinei despre momentul în care şi-a dat seama că i-ar plăcea să fie din nou brunetă. “Atunci s-a produs declicul. Am zis >! Mi-am amintit foarte multe lucruri pe care le uitasem şi mi-a revenit inspiraţia pe care o credeam pierdută”, va mai completa Lora.

Înţelegerea secretă dintre Lora şi Dan Badea, la divorţ! Artista are câştig de cauză

http://www.apropotv.ro/showbiz/intelegerea-secreta-dintre-lora-si-dan-badea-la-divort-artista-are-castig-de-cauza-16239750-articol

A cerut 1 milion $ pentru o şedinţă nud! Artistă din România:”N-am inhibiţii. Mulţi m-au…”

Lora, complet dezbrăcată pe Facebook! A strâns număr record de like-uri

Lora a făcut furori pe plajă în nişte bikini minusculi!

Lora, surprinsă goală! Imaginea a ajuns pe internet, iar fanii au reacţionat: „Naşpa”

Lora a stârnit controverse pe net! „Pozele intime se ţin pentru tine”

Lora, goală în cadă! Ce au putut vedea fanii

Lora şi-a înnebunit fanii cu pozele topless! “Eşti o criminală în serie”

Acum e supersexy, dar cum arăta Lora când a debutat! De nerecunoscut – FOTO

O celebră cântăreaţa de la noi, acuzată de prietene că le privea când făceau sex!

Întrebată de către Florentina când va face un copil, Lora nu va ezita să răspundă: “Avem un copil în familie. Este băieţel, are două zile. Este nepoţelul meu, de la sora lui Ionuţ. El îşi dorea foarte mult să se nască de ziua lui, dar s-a născut chiar în noaptea următoare!”, va mărturisi artista spunând totuşi că va face şi ea, cu siguranţă, un copil. Despre când se va întâmpla acest lucru, dar şi despre planurile de viitor şi relaţia cu fostul său soţ, îndrăgita cântăreaţă vorbeşte sâmbăta aceasta, de la 13:00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.