Lora lansează un nou single, “Rebeli şi nebuni”

De: Nicoleta Nicolae / 02.04.2014, 12:00
Lora lansează un nou single, “Rebeli şi nebuni”
După ce a înregistrat aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Puişor”, Lora revine cu un nou single, “Rebeli şi nebuni”.

 

Cea mai nouă piesă a Lorei este compusă de Marius Drăghici, iar versurile sunt scrise de Theea, în colaborare cu Lora. “‘Rebeli şi nebuni’ este o piesă care mă reprezintă. Mesajul este foarte bun şi inspirational, are un balans şi o bunădispoziţie care i-a făcut pe fanii mei să- mi lase numeroase mesaje pe Facebook, după ce au auzit-o în concerte, prin care mă rugau să o lansez. Dorinţa fanilor mei, în privinţa pieselor mele, este lege”, a spus Lora.

Piesa “Rebeli şi nebuni” este produsă în studioul RebelStudio şi lansată împreună cu MediaPro Music. “Mă bucur că fac parte dintr-o echipă atât de unită şi creativă pe partea de compoziţie şi producţie şi că am fani atât de preocupaţi de cariera mea artistică. Cu fiecare piesa, împart cu ei secretele inimii mele, dar şi modul meu de a gândi şi de a percepe viaţa, care m-a făcut să ajung unde sunt acum”, a încheiat artista.