Lora lansează un nou videoclip, “Floare la ureche” (VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 04.06.2015, 17:00
Lora lansează un nou videoclip, “Floare la ureche” (VIDEO)
După succesul înregistrat cu piesa “Singuri în doi”, interpretată cu Peter Pop, care a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, Lora revine astăzi cu un nou videoclip plin de energie şi adrenalină, pentru single-ul “Floare la ureche”!

“Piesa se adresează fetelor cu personalitate puternică, care nu se lasă păcălite aşa uşor. Este o melodie care îmi place foarte mult, mă amuză şi mă binedispune. Le mulţumesc lui Dorian Oswin (Mango Music) şi Doddy pentru muzică şi text, dar şi întregii mele echipe, care încă o dată şi-a unit forţele pentru o nouă mega-producţie marca Lora”, a spus Lora.

Videoclipul a fost regizat de Richard Stan şi Claudiu Stan (Vision Production), iar filmările au durat două zile şi au avut loc la Arsenal Park, un complex turistic construit pe ruinele fostei fabrici de muniţie din Orăştie. “Veţi descoperi un videoclip amuzant şi ingenios, protagoniştii sunt prieteni buni şi vreau să le mulţumesc. Actorul Mihai Hurduc a venit cu drag la această filmare şi a făcut un rol excepţional. Mihai este un actor foarte talentat, îmi este prieten, personal trainer şi un nebun frumos. De asemenea, mulţumim pentru sprijin primarului oraşului Orăştie şi patronilor Arsenal Park”, a mai spus Lora.

Ţinutele artistei au fost asigurate de Andra Moga, coafurile au fost realizate de Livia Berceanu, iar machiajul Lorei a fost realizat de Ema Uţă.