Lora pune cariera pe primul plan

Apropo.ro / 16.11.2012, 12:19
Lora pune cariera pe primul plan
Cu un succes impresionant în muzică, Lora este blonda charismatică care în ultima vreme a cucerit publicul şi prin prestaţiile ei în emisiunile de la tv, ”Te cunosc de undeva ” şi ”Drumul spre altar” de la Euforia TV.

Când era mică Lora a avut o viaţă grea la Galaţi. Tatăl ei a murit când avea doar patru ani. Mama ei a fost cea care a crescut copiii, pe ea şi pe fratele ei. Dar acum Lora e celebră şi pune mare preţ pe cariera ei. Deşi s-a măritat de curând cu Dan Badea, când e vorba de un videoclip, Lora nu mai vrea să audă de nimeni şi nimic. N-o mai interesează decât filmarea şi ce are ea de făcut.

Lora

„E ziua cuiva, s-a întâmplat ceva, are cineva nevoie de ceva, poate să se întâmple orice. Sigur mai poate să aştepte câteva ore până termin eu filmarea. Eu filmez şi trebuie să am o anumită stare, fără să mă disturbe ceva.” – a declarat cântăreaţa.
Această teamă i se datorează Lorei de acum mai bine de un an când filma la videoclipul „No more tears” şi a fost sunată de fratele ei cu vestea că bunic a murit. Nu a mai fost bună de nimic după aceea şi a trebuit să amâne proiectul.

Imagini de la filmarea celui mai nou videoclip al Lorei, puteţi vedea în ediţia de sâmbăta aceasta, „Drumul spre altar”, de la ora 20:00 pe Euforia TV, unde Lora este alături de Sorana, Anca Neacşu, Anemona şi Alexandra Dragomiroiu (nepoata Mariei Dragomiroiu) în reality-show-ul despre nunţile perfecte ale anului 2012.