Lora se accidentează la Asia Express: cursa cu bicicletele o poate scoate din concurs

De: Cristiana Trifu / 27.02.2018, 10:55
Lora se accidentează la Asia Express: cursa cu bicicletele o poate scoate din concurs
Ediţia de marţi seară a celui mai dur reality show- ,,Asia Express” continuă cu şi mai multe provocări pentru cele şase echipe rămase în concurs. Dacă prima zi în Laos s-a dovedit a fi un test al răbdării şi al rapidităţii, probele din seara aceasta îi vor supune la un efort şi mai mare, care i-ar putea costa pe unii dintre aceştia locul din concurs. În traseul de 8 kilometri parcurs pe biciclete, Lora se va accidenta din cauza drumului anevoios şi va avea nevoie de intervenţia medicilor din echipă.

Traseul din seara aceasta măsoară 100 de kilometri, iar o parte din drumul către punctul de control va fi parcurs pe biciclete. Dar pentru că jocul nu este deloc uşor, fiecare echipă va fi nevoită să o asambleze înainte de a pleca la drum, iar tehnica montării va influenţa modul în care aceasta va funcţiona. Unii se pricep mai mult, alţii mai puţin, dar cursa contracronometru îi va motiva pe fiecare să se autodepăşească. Dacă Dorian va pedala cu două rucsacuri în spate, iar mama lui se va urca pentru prima oară pe bicicletă după douăzeci şi cinci de ani, Vica va trebui să găsească o modalitate de a îndeplini proba în ciuda faptului că nu ştie să meargă pe ea. După ce vor termina de asamblat, concurenţii vor primi o hartă ce le va indica punctul de întâlnire, aflat la o distanţă de 8 kilometri, acolo unde doar primele două echipe ajunse se pot califica la Proba Amuletei.

Într-o cursă umăr la umăr pe teren accidentat, Lora va cădea şi va avea nevoie de intervenţia medicilor, iar evenimentul nefericit îl va face pe Ionuţ Ghenu să se afle la un singur pas de a renunţa la competiţie: ,,Când am văzut că a căzut m-am speriat foarte tare. Eu am o singură limită…Lora şi ce i se întâmplă ei.”. Cu lacrimi în ochi, extrem de speriată, Lora va fi consultată de specialişti care vor decide cât de gravă este accidentarea sa la genunchi. Cea mai mare teamă a Lorei este să nu rămână imobilizată, pentru că îşi doreşte foarte tare să continue cursa alături de iubitul său: ,, Era terenul  foarte accidentat, pietrele foarte mari şi mergeam mult prea rapid pentru genul acela de drum.  Dar eu nu vreau să renunţ!”.
Nici pentru restul echipelor proba nu se dovedeşte a fi mai uşoară: ,,Astăzi am mers 4-5 kilometri în deal cu rucsacul în spate, apoi am avut de pedalat cu suişuri, coborâşuri, pe poduri…. Simţeam efectiv că îmi iau foc picioarele, a fost cea mai grea probă de până acum. Dar sunt convins că ele vor creşte în dificultate, eu asta observ..”, a afirmat Andrei Ştefănescu.

Care va fi soarta Lorei după accidentare, dar şi cum se vor descurca restul echipelor să ajungă la punctul de întâlnire după o probă care e catalogată drept un ,,test extrem”, telespectatorii Antena 1 vor vedea de la ora 20:00, într-o nouă ediţie a celui mai dur reality show- ,,Asia Express”  .
 

Tags: