Lora, sexy în cel mai tare videoclip „Puișor” (Video)

Apropo.ro / 01.11.2013, 19:00
Lora, sexy în cel mai tare videoclip
Lora a lansat videoclipul piesei "Puișor" care extrem de amuzant și antrenant. Cine nu dansează pierde....

Videoclipul piesei „Puișor” este un cadou al Lorei pentru toți fanii săi care i-au apreciat acest single.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

„”Puișor” este un apelativ folosit ironic pentru a ‘alinta” un băiat care crede că se poate juca cu sentimentele unei fete, care crede că poate face ce vrea și că o poate păcăli ușor”, a spus Lora.

Personajele din clip reprezintă tipologii ale fanilor Lorei, de la dansatoarea care se mișcă pe stradă, la fete sexy și goale în bucătărie, până la femeia de serviciu care dansează cu mătura.

 


 

Videoclipul a fost realizat de echipa Mont Blanc Production, tot dupa o idee a Lorei. „Mi-am imaginat cum s-ar distra fanii mei, care ar fi reacțiile lor când ar asculta această piesă. Clipul este foarte real, are multe imagini de pe webcam-uri sau camera de supraveghere. Mi-am dorit un clip amuzant, în care eu nu apar foarte mult, dar completez foarte bine povestea„, a mai spus Lora.

Marius Draghici semnează muzica noului single, orchestrația a fost realizată de Ciprenko, iar Lora este cea care a scris textul. „Inițial, totul a pornit ca o joacă. Mi-am amintit de adolescență, când mă prindeam întotdeauna de intențiile vreunui băiat și observam mereu dacă nu era sincer, așa că îl refuzam alintându-l astfel – Puișor„, a explicat artista.