Lora şi Dan Badea au divorţat azi oficial la notar!

Apropo.ro / 13.10.2014, 15:08
Lora şi Dan Badea au divorţat azi oficial la notar!
Zvonurile că Lora divorţează s-au adeverit azi! Artista şi soţul ei s-au despărţit amiabil la notar. Cei doi au venit de mână şi au plecat la fel, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat!

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:2075:”

Au trecut doi ani de la nunta Lorei cu Dan Badea, timp în care nu totul a stat ca pe roze. Cel puţin în ultimul timp! Cântăreaţa a declarat zilele trecute că a luat în calcul şi varianta separării de soţul ei, pentru că ambii au un program încărcat şi se vedeau din ce în ce mai rar.
 
Acest lucru s-a întâmplat destul de repede, mai precis azi, când cei doi s-au despărţit amiabil, făcându-şi apariţia de mână la cabinetul notarului.
 
 
Foto: Facebook
 
 
După ce formalităţile s-au încheiat şi au divorţat oficial, Lora şi Dan Badea au ieşit de la notar tot la fel cum au şi venit, ţinându-se de mână. „Am pierdut un soţ, dar am câştigat un prieten pe viaţă”, a declarat artista.
 
Apoi şi-a luat fostul soţ şi au plecat împreună spre casă.  Chiar dacă au divorţat, cei doi şi-au asigurat prietenii că vor rămâne în relaţii bune. După ce s-au urcat în maşină, Lora şi Dan Badea s-au filmat distrându-se şi râzând cu poftă!
 
 
 

 

„;}}