Lora – “Sunt cameleonică”

Apropo.ro / 28.05.2013, 08:00
Lora - “Sunt cameleonică”
La 30 de ani Lora este în plină ascensiune pe plan muzical. De când lucrează alături de Adi Sînă de la Ackent, artista scoate hit-uri pe bandă rulantă. Ultimul single se numeşte simpu “Capu’ sus”, iar Lora mărturiseşte că mesajul i se potriveşte de minune. În altă ordine de idei, artista se pregăteşte de un nou sezon al emisiunii Next Star de la Antena 1, s-a mutat în casă nouă, visează la o vacanţă în Bora Bora şI recunoaşte că o relaţie sănătoasă nu este una în care nu există certuri.

Cu cine lucrezi pe plan muzical? Cine îţi compune piesele?

Deocamdată am un contract exclusiv cu Adrian Sînâ, care se va termina la sfârşitul anului. Avem o colaborare frumoasă, am scos 4 single-uri de succes în 3 ani, mă bucur că am avut şansa să lucrăm împreună.

Recent ai lansat piesa “Capu’ sus”, care beneficiază şi de un clip. Cum a fost la filmări? A fost frumos, am întâlnit oameni minunaţi, ne-am mişcat foarte repede şi acest lucru mă bucură, pentru că atunci când am citit scenariul am crezut că vor dura foarte mult filmările. Am terminat totul în două zile, am lucrat cu regizorul Florin Botea şi sunt foarte mulţumită de rezultat.

Mesajul piesei este foarte puternic, să-ţi îndeplineşti visele cu orice preţ. Tu ai fost întotdeauna susţinută de cei apropiaţi ţie?

Mesajul piesei este să îţi îndeplineşti visele chiar dacă nimeni nu crede în ele sau în capacitatea ta de a le împlini. Nici eu nu am fost întotdeauna susţinută de cei din jurul meu, ba chiar uneori prietenii, colegii de liceu sau părinţii se amuzau când le spuneam ce planuri am, aşa că a trebuit să fiu prietena mea cea mai bună, să mă susţin singură şi să merg mai departe.

Ce stil muzical ţi-ar plăcea să mai abordezi şi crezi că ar fi potrivit pentru tine?

Eu pot să abordez orice stil muzical, sunt cameleonică, important este să fie o piesă bună. Eu nu judec genul sau stilul muzical, ci calitatea unei melodii. Cânt din clasa I, am făcut parte dintr-o trupă de fete şi aveam în repertoriu 300 de melodii în 7 limbi şi toate genurile posibile. Am cântat orice, de la muzică orientală, pop, soul, reggae, rock.

Ce fel de artistă eşti, cum îţi place să te descrii?

Sunt o persoană reală, pasională şi extrem de pasionată de ceea ce fac.

Pe unde pleci în vacanţă anul acesta?

Anul ăsta nu voi avea vacanţă, dar voi încerca să îmbin relaxarea cu munca. Atunci când voi avea concerte la mare, sigur voi fi pe plajă dimineaţa. Abia în ianuarie 2014 voi avea o lună de zile vacanţă. E posibil să mai fugim în Tenerife sau Bora Bora prin toamnă, câteva zile, dacă vom avea timp liber. Deocamdată e doar un vis.

Recent paparazzi te-au surpins certându-te cu soţul tău, Dan, pe stradă. Cum mai este relaţia voastră acum?

A fost o discuţie aprinsă, însă când există doar imagini, lucrurile sunt uşor de interpretat şi de speculat. Nu am ţipat unul la altul, am avut un schimb mai dur de replici pentru că eram supărată. Noi doi suntem OK, o relaţie sănătoasă nu este una în care nu există nicio contradicţie, e important însă cum manageriezi certurile. Toţi psihologii sfătuiesc oamenii să nu ţină tensiunile în ei, ci să comunice, pentru o relaţie echilibrată şi reuşită.

În ultima perioadă te-ai gândit la un bebe?

Eu m-am căsătorit pentru că îl iubesc foarte, foarte mult pe soţul meu şi îmi doresc o familie cu el, însă nu avem o listă cu obiective de bifat. Acum abia ne-am mutat într-o casă mai mare, trăim frumos, cum ne dorim, ne bucurăm unul de altul, ne clădim carierele, ne sfătuim şi ne împrietenim din ce în ce mai tare. Un copil nu este momentan o prioritate pentru noi, va veni când vom simţi amândoi că este momentul potrivit.

Cum te vezi peste 10 ani?

Îmi doresc o casă lângă Bucureşti, cu grădină şi curte mare, iar până atunci sigur va fi şi un nou membru în familia noastră. Îmi doresc să fiu un artist mai matur, să susţin show-uri mai rar, dar scena să fie plină de muzicieni care să mă acompanieze şi probabil că şi stilul de muzică se va schimba într-unul mult mai matur şi mai profund. Pe scurt, sper să evoluez frumos!