Lora, topless la malul mării!

Apropo.ro / 17.08.2013, 15:00
Lora, topless la malul mării!
Lora pare să fi trecut cu bine peste problemele de sănătate pe care le-a avut, având în vedere că pare să fie din ce în ce mai optimistă și mai pozitivă.

Ca dovadă a acestui lucru stă o imagine pe care a publicat-o pe pagina personală de Facebook în care apare în sânii goi pe malul mării, în dreptul căreia a scris câteva cuvinte cu privire la armonie.

Lora

„Exista momente in care simti ca existenta ta are sens..cand totul in jur e armonie..Va doresc cat mai multe astfel de momente. (Cei care vor interpreta gresit aceasta fotografie, vor fi banati) by Edward Aninaru Photography”, a acris vedeta în dreptul imaginii.

Am o incizie în buric și alte două în stânga și-n dreapta abdomenului. Se vor vindeca în patru săptămâni, iar în acest timp nu am voie să intru în apă și trebuie să stau la umbră. Nu sunt înnebunită după bronz, și dacă nu aș fi avut această problemă, tot nu aș fi exagerat cu statul la soare. Folosesc autobronzante pentru o culoare mai arămie. Important este să mă vindec. Trebuie să evit efortul și să stau cuminte din toate punctele de vedere. Mi-a încurcat un pic planurile de anul acesta. O lună de vară să nu cânți e destul de mult. De pe 17 august încep concertele”, a spus cântăreața.