Loredana Chivu, în presa britanică: „Tatăl s-a spânzurat după ce a descoperit că fiica lui a pozat nud”

De: Nicoleta Nicolae / 30.01.2015, 09:31

Loredana Chivu, în presa britanică: „Tatăl s-a spânzurat după ce a descoperit că fiica lui a pozat nud
Tabloidele „Daily Mail“ şi „The Mirror“, în lipsă de scandaluri la Hollywood, s-au orientat către “vedetele” din România.

Astfel, pe 28 ianuarie, „The Mirror“ a titrat, în ediţia online: „Un tată s-a spânzurat după ce a descoperit că fiica lui a pozat nud pentru revista «Playboy».“ Personajul principal al poveştii este Loredana Chivu, fosta asistentă tv.

Imaginile fierbinţi cu Loredana Chivu din 2009 au încins imaginaţia multor bărbaţi, însă au avut şi repercursiuni asupra blondinei. Surse din preajma divei susţin că apariţia în Playboy l-a afectat pe tatăl ei, care, mult timp, nu a vrut să iasă din casa de ruşine.

„Loredana Chivu s-a dezbrăcat pentru ediţia română a revistei «Playboy» şi atunci când tată ei a aflat a fost extrem de dezamăgit şi a rupt legătura cu ea. Blonda cu forme a declarat: «A încetat să-mi mai vorbească, a fost destul de supărat. Când a aflat ce am făcut, s-a izolat şi a încercat să mă îndepărteze şi pe mine de familie. M-am gândit că va depăşi momentul şi nu m-am aşteptat niciodată că ar fi în stare să se omoare». Modelul – care are sute de imagini pe contul de Instagram în care apare îmbrăcată sumar – a avut întotdeauna o relaţie apropiată cu tatăl ei, dar spune că acest lucru s-a schimbat în momentul în care acesta a văzut fotografiile“, notează „The Mirror“.