Loredana, concert ”Reveria” la Sala Palatului, pe 25 octombrie

De: Carmen Ulian / 09.09.2014, 18:00
Loredana, concert ''Reveria'' la Sala Palatului, pe 25 octombrie
Loredana, diva absolută și superstarul muzicii românești, concertează pe 25 octombrie, la Sala Palatului din București.

Loredana, Diva absolută și Super Starul muzicii românești, concertează pe 25 octombrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00, pentru al treilea an consecutiv.

Loredana strălucește pe portativul muzicii românești, având o carieră excepțională. Declarată de presa de specialitate „Artista Anului”, Loredana a introdus noi standarde în showbiz-ul românesc. Astfel, dupa concertele sold out „Magic”, pe care le-a susținut anul trecut la Sala Palatului și după ce a uimit întreaga țară cu producția de talie internațională din turneul „Magic”, presa națională declara: „Un concept care va schimba arta de a da un spectacol în România”, „O artistă de o valoare extraordinară, care a arătat din nou că talentul său este nelimitat la fel ca și pasiunea sa pentru muzică.”

Pe 25 octombrie, la Sala Palatului, Loredana va contopi visele sale și ale fiecărui fan, muzica diversă și trăirile intense în show-ul „REVERIA”. ”Viața este până la urmă o iluzie, tot ceea ce contează este momentul și asta vreau să surprind în acest spectacol, puterea momentului și bucuria de a împărtăși pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta” – a declarat artista.

Trăiește aievea frumusețea neasemuită a unui show marca Loredana! Proiectează-ți cele mai frumoase vise în show-ul unic, al unei artiste totale!

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, dar și online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro și bilet.ro. Prețul unui bilet este de 250 de lei (categoria VIP), 200 de lei (categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria a III-a).