Loredana concerteaza la malul Dunarii

Apropo.ro / 09.07.2007, 15:39
Loredana concerteaza la malul Dunarii
Artista va sustine o serie de concerte impreuna cu Hubert von Goisern, un indragit interpret austriac de yodeling si cantece populare austriece, vineri, 13 iulie la Orsova, si luni, 23 iulie la Braila. Cantareata tocmai a sustinut un concert inaugural pentru turneul international "Linz

Artista va sustine o serie de concerte impreuna cu Hubert von Goisern, un indragit interpret austriac de yodeling si cantece populare austriece, vineri, 13 iulie la Orsova, si luni, 23 iulie la Braila.

Cantareata tocmai a sustinut un concert inaugural pentru turneul international „Linz Europe Tour”, realizat cu ocazia alegerii Capitalelei Culturale Europene in 2009.

Loredana va canta pentru fanii sai pe o ambarcatiune transformata in scena plutitoare, cu echipament de sunet si cateva mii de locuri pentru spectatori.

Loredana a declarat, incantata de aceasta scena inedita, ca: „o sa ma simt purtata de valurile Dunarii pe vaporul fermecat transformat de organizatori in scena si imi doresc sa fie o buna ocazie pentru a lansa si pe Dunare vaporul meu fermecat din noul meu single, „Copiii sirenelor”, ce va fi lansat in curand de MediaPro Music”.

Cosmin Bararu