Loredana Groza, Cher, Tina Turner, Romica Puceanu şi Christina Aguilera vin la “Te cunosc de undeva!”

De: Cătălina Matei / 04.11.2016, 11:14
Loredana Groza, Cher, Tina Turner, Romica Puceanu şi Christina Aguilera vin la “Te cunosc de undeva!”
Seara transformărilor totale de sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 20.00, de la Antena 1 va fi deschisă cu un moment special: celebrul compozitor Horia Moculescu vine pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale creaţiilor sale, alături de Florin Ristei şi FreeStay.

Momentul o va emoţiona până la lacrimi pe jurata vocilor, Ozana Barabancea. “Cântam cu părinţii mei piesa asta…. De aceea am plâns”, explică Ozana. Ce creaţie a maestrului Moculescu o va face să plângă pe Ozana Barabancea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara.

În cea de-a noua gală a sezonului, Amna o va imita pe Loredana Groza, din perioada începuturilor ei muzicale, şi va cânta “Mă întreb ce să fac?”, piesa care i-a adus copilei de 16 ani din Oneşti trofeul Mamaia, în anul 1986. Nico va avea de dus la bun sfârşit un travesti complicat, transformată în juratul Aurelian Temişan, Dima Trofim va intra pentru câteva ore în pielea lui Jason Derulo, Dorian Popa o va aduce în show-ul transformărilor pe originala şi puternica Dina Vass, în timp ce Maria Buză şi Pepe vor face show şi vor încerca să se sincronizeze în mişcări, pe parcursul piesei “Shame, shame, shame”, transformaţi în Cher şi Tina Turner. Misha va fi Romica Puceanu şi, cu această ocazie, va cânta pentru prima dată în viaţa ei muzică lăutărească, Lucian Ionescu va urca pe scenă în travesti, ca să o imite pe Christina Aguilera, Adina Răducan o va readuce la “Te cunosc de undeva!” pe energica şi alintata Katty Perry, pe când Şerban Copoţ va cânta muzică de pahar şi voie bună, transformat în Tita Bărbulescu.

Care concurent va primi cele mai multe puncte din partea juraţilor Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.