Loredana Groza și Cornel (Vunk) au lansat videoclipul „Nu știu cine ești”

Apropo.ro / 12.11.2013, 17:30
Loredana Groza și Cornel (Vunk) au lansat videoclipul
Loredana Groza a lansat, luni, un nou videoclip, cu o nouă colaborare - Cornel de la Vunk, și în care ne-a prezentat noul ei look.

Loredana Groza a postat pe Facebook noul ei videoclip realizat pentru piesa „Nu știu cine ești”, pentru care a colaborat cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Vizionare plăcută! Nu uitați să-l împrăștiați tuturor!„, a scris Loredana într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare.

În doar câteva ore, videoclipul a fost redistribuit de peste 1.000 de ori și a primit aproape 3.500 de Like-uri.

 


 

Loredana se pregătește de un super concert la Sala Palatului, Magic fiind deja considerat unul dintre showurile care trebuie văzute pe anul acesta. La finalul anului trecut, Loredana lansa un nou album, promovat printr-un super hit, piesa Apă, un featuring cu rapperul Cabron.

Povestea clipului este una amuzantă și fresh: pe scurt, 12 bărbați, printre care și Cornel Ilie, încearcă să-i cucerească inima Loredanei. „Clipul vorbește despre modul în care încercăm să găsim dragostea într-o epocă atât de trepidantă, a vitezei și a Internetului„, a spus Loredana.

La filmările clipului am retrăit puțin perioada liceului, când se întâmplă să am și întâlniri pe nevăzute și când trebuia să convingi repede o fată de care-ți plăcea să aibă răbdare să te cunoască. Așa că nu doar o grămadă de tineri se vor regăsi în povestea clipului, dar și cei din generația mea. M-am distrat, n-am simțit deloc cum a trecut toată ziua de filmări„, a spus Cornel Ilie.