Loredana Groza: „Vor fi tone de palpitatii la Vocea Romaniei” (Interviu)

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 20.09.2011, 11:28
Loredana Groza:
Dupa ce s-a reinventat si a adus un suflu nou in muzica romaneasa, Lori alege "Vocea Romaniei".

Protvmagazin: Incepe „Vocea Romaniei”. Crezi ca vei fi un bun antrenor? Ai o tehnica anume de a „preda”?

Loredana: Am o tehnica infailibila. Le voi spune celor 12 elevi ai mei ca pentru mine ei sunt vocile Romaniei. Cat despre emotii, ele fac parte din viata mea in mod curent. Niciodata nu scap de ele. Le simt la fiecare inceput de zi, cand le scriu prietenilor mei de pe facebook sau de fiecare data inainte sa intru in concert. Cu siguranta vor fi tone de palpitatii si la „Vocea Romaniei”. Sunt convins de asta!

Protvmagazin: Ce a insemnat pentru tine celebritatea?

Loredana: Puterea de a spune ceea ce simt, de a fi si de a ramane libera, de a crea si de a putea sa impartasesc unui numar incredibil de mare de oameni gandurile, sentimentele, emotiile mele. A fost o eliberare si o descatusare si asta m-a ajutat sa ma cunosc mai bine si cred ca de multe ori am reusit sa fac oamenii mai fericiti.

Loredana Groza

Loredana Groza

Protvmagazin: Pari o femeie fericita…

Nu ma plang si nu ma victimizez nici atunci cand sunt in situatii dificile. Incerc mereu sa gasesc o cale de rezolvare, intotdeauna calea cea mai frumoasa. Cred ca nu am motive sa fiu nefericita si faptul ca suntem sanatosi, tineri si putem sa ne traim visul este tot ce ne-am putea dori.

Citeste interviul integral cu Loredana Groza, pe www.protvmagazin.ro!