Loredana lansează un nou videoclip, “Te iubesc”, împreună cu Nadir

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2015, 17:00
Loredana lansează un nou videoclip, “Te iubesc”, împreună cu Nadir
Coregrafii inedite, multă energie şi bună-dispoziţie, un featuring plin de chimie şi o piesă care are toate şansele să devină hitul verii sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Loredanei, pentru piesa “Te iubesc”, interpretată cu Nadir.

Clipul, în regia lui Slava Sîrbu, a fost filmat pe platourile Castel Film şi la herghelia Royal Horse din Snagov, pe durata a trei zile. Machiajul a fost realizat de Alexandru Abagiu, de coafuri s-au ocupat Sorin Stratulat şi Adonis Enache, iar ţinutele au fost realizate de Radu Mada şi Andra Moga.

Piesa “Te iubesc”, o coproducţie MediaPro Music/Cat Music, a fost compusă de Randi (Andrei Ropcea), pe versuri scrise de acesta, împreună cu Loredana.

“Cu mare bucurie vă anunţ lansarea noului meu single: ‘Te iubesc’! Este un duet cu Nadir, un canteret tânăr, sensibil şi talentat! Este un cântec de dragoste, un imn pozitiv şi înălţător despre cele mai scumpe cuvinte din lume: ‘te iubesc’!”, a spus Loredana.

“Mă bucur mult că am ocazia să colaborez cu o artistă precum Loredana. Am descoperit în ea un om deschis, care a făcut ca experienţă filmărilor să fie o plăcere. Piesa ‘Te iubesc’ este una  optimistă: dragostea face lumea un loc mai frumos. Iubiţi şi nu vă fie frică să rostiţi cele ‘două cuvinte’”, a explicat Nadir.