Loredana merge cu turneul „Magic” în 15 orașe din țară

De: Carmen Ulian / 20.03.2014, 15:15
Loredana merge cu turneul
Loredana începe un amplu turneu național, care se intitulează "Magic" și care va cuprinde 15 dintre cele mai importante orașe ale țării.

Primăvara acestui an se anunță una „magică”. Loredana începe în luna martie un amplu turneu național, care se intitulează „Magic” și care va cuprinde 15 dintre cele mai importante orașe ale țării.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Showbiz-ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele „Magic”, pe care Diva României le-a susținut la Sala Palatului din Capitală. Concertul „Magic” a fost declarat „cel mai tare concert al unui artist roman”.

Loredana a impresionat publicul cu o producție grandioasă și cu un impresionant show live, încărcat de emoție, culoare și magie. Turneul național „Magic” va cuprinde toată țara, astfel încât toți cei care nu au ajuns în toamna la Sala Palatului să trăiască experiență unică a unui show marca Loredana, care rivalizează cu marile producții internaționale. Concertele se vor desfășura potrivit calendarului:

2 aprilie, ora 18.30  – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților

3 aprilie, 19.30  – Oradea, Teatrul „Regina Maria”

5 aprilie, 19.30  – Timișoara, Filarmonica „Banatul”

6 aprilie, 19.30  – Deva, Centrul Cultural Drăgan Muntean

De-abia aștept să pornim cu show-ul ‘Magic” în toată țara! Îi aștept pe toți fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experiență unică și irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!” a declarat Loredana.

Nu ratați un eveniment artistic impresionant, cu invitați pe măsură, numere de magie și costume excepționale. Concertul Loredana va oferi o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe și totale, care abordează toate genurile muzicale cu aceeași strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conține cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single „Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla”s Dreams și lansat la sfârșitul lunii decembrie.

Biletele pot fi achiziționate și prin intermediul www.myticket.ro.