Loredana pleacă în turneu

Apropo.ro / 07.01.2014, 14:46
Loredana pleacă în turneu
După ce a lansat luna trecută single-ul “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams, şi ca urmare a succesului pe care l-au înregistrat concertele “Magic” din noiembrie de la Sala Palatului, Loredana va porni în martie într-un turneu naţional de amploare prin România şi Republica Moldova.

“De-abia aştept să pornim cu spectacolul ‘Magic’ în toată ţara şi în Republica Moldova, la Chişinău! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă!”, a spus Loredana.

Celebra cântăreaţă promite showuri incendiare în Constanţa, Galaţi, Piteşti, Chişinău, Iaşi, Botoşani, Suceava, Oneşti, Bacău, Braşov, Ploieşti, Târgu Mureş, Cluj, Oradea, Timişoara şi Deva.

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale. Loredana le va oferi fanilor mai bine de două ore şi jumătate de muzică de toate genurile, de la muzică populară sau lăutărească, până la pop, hip hop sau dance!

Playlist-ul concertelor va conţine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi nici noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

“La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multă căldură noul single, ‘Lumea ta’, cântat cu Carla’s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm!”, a spus Loredana.

Piesa beneficiază şi de un videoclip, produs de Global Records. Filmările au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea şi în parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti, în regia lui Matei Dima, primul român care a câştigat un premiu YouTube, iar DoP a fost Alex Dorobanţu. Stylingul a fost asigurat de Radu Mada, Alexandru Abagiu a fost responsabil de machiaj, iar Sorin Stratulat a realizat coafurile.

“Videoclipul a fost filmat la temperaturi foarte mici! În ciuda frigului, filmările au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum să rămâi copil, despre revoluţia inocenţei şi imaginaţiei într-o lume care a uitat să zâmbească şi să se joace”, a explicat Lori.