Loredana pleacă în turneu pe 10 martie!

De: Nicoleta Nicolae / 05.03.2014, 09:00
Loredana pleacă în turneu pe 10 martie!
Veste bună pentru fanii Loredanei! Mai sunt doar câteva zile până la startul turneului naţional pe care artista îl va susţine în martie şi aprilie în 16 oraşe din România!

Show-ul care va deschide marele turneu va avea loc pe 10 martie, la Constanţa (Casa de Cultură a Sindicatelor). Lori promite spectacole de zile mari şi în Galaţi (11 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Ploieşti (13 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Botoşani (19 martie , Casa de Cultură a Sindicatelor), Suceava (20 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Iaşi (21 martie, Casa de Cultură a Studenţilor), Oneşti (25 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (26 martie, Teatrul de Vară “Radu Beligan”), Braşov (27 martie, Sala Sporturilor), Piteţti (31 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Târgu-Mureş (1 aprilie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Oradea (3 aprilie, Teatrul “Regina Maria”), Timişoara (5 aprilie, Filarmonica “Banatul”), Deva (6 aprilie, Teatrul de Artă) şi Sibiu (7 aprilie, Casa de Cultură a Sindicatelor). Mai mult decât atât, Lori va cânta şi în Republica Moldova, la Chişinău, pe 9 aprilie, la Palatul Naţional.

“De-abia aştept să pornim cu spectacolul ‘Magic’ în toată ţara şi în Republica Moldova, la Chişinău! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!”, a spus Loredana.

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele “Magic” din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi speciali pe măsură, inclusiv din echipa sa de la Vocea României, şi costume excepţionale. Mai mult decât, la toate spectacolele vor participa şi magicienii Johannes şi Antonio.