Loredana pregăteşte concertul “Magic”

De: Mioara Tronaru / 26.10.2013, 08:00
Loredana pregăteşte concertul “Magic”
Loredana, diva-antrenoare din cea mai tare competiţie a vocilor din ţară, “Vocea României”, de la PRO TV, le pregăteşte fanilor superconcertul “Magic” pe 23 noiembrie, la Sala Palatului.

“Va fi ceva inedit, cu piese noi şi vechi, invitaţi superspeciali, muzicieni de cea mai mare valoare, dansatori, costume superbe, un spectacol complet şi complex”, spune Lori, “prin care voi sărbători dragostea, acest sentiment magic, de a cărui lipsă cred că suferă cel mai tare omenirea în ziua de azi, poate mai mult decât de foame şi de frig. Este sentimentul care m-a călăuzit şi mă va călăuzi întotdeauna. Muzica fără dragoste nu se poate şi vreau să le dăruiesc fanilor mei toată dragostea pe care o merită”.

Loredana şi-a ales dansatorii “magici” în urma castingului care a avut loc pe 12 septembrie, la care au participat peste 90 de tineri talentaţi. Dintre aceştia au fost selectate cele mai bune opt perechi ce vor urca pe scenă alături de Lori pe 23 noiembrie. În plus, cântăreaţa a dezvăluit faptul că toate ţinutele pe care le va purta la spectacol vor fi create după idei proprii.