Loredana, pregătiri pentru concertul de la Sala Palatului

De: Nicoleta Nicolae / 25.10.2015, 07:00
Loredana, pregătiri pentru concertul de la Sala Palatului
Pe 7 şi 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni locul în care Loredana le dă întâlnire fanilor.

“De-abia aştept să împărtăşim universul şi energia Imaginarium! Sunt copleşită de valul uriaş de aprecieri primite şi vă mulţumesc, asigurându-vă că pregătim un show care să fie rupt dintr-un Imaginarium colectiv, să atingă cu emoţie şi să fie o experienţă unică. Iar, ca să devină realitate, rezerv pregătirilor în jur de 14 ore pe zi. În plus, scriu, compun, înregistrez şi mixez un nou album, Imaginarium. Dacă totul va fi cum ne-am imaginat, îl vom putea lansa în mod oficial la Sala Palatului.”, spune ea despre Imaginarium.

Loredana a început să se pregătească pentru Imaginarium încă de acum 3 luni şi repetă de dimineaţa până seara, tocmai pentru a se asigura că fiecare moment va fi exact aşa cum şi-a imaginat. Mobilizarea de forţe pentru un concert ca acesta este cu adevărat impresionantă: peste 100 de specialişti în echipă (sunet, lumină, producţie, instrumentişti, dansatori, invitaţi speciali) şi zeci de ţinute pregătite pentru Loredana, backing vocals şi balet.
„Imaginarium este mai mult decât un concert, este o poveste în care toate elementele se întrepătrund perfect, o lume care trăieşte pe ritmurile muzicii. Vă invit pe toţi să intraţi în această lume şi, pentru 2 ore, să uitaţi de orice alte griji şi probleme, să cântaţi, să dansaţi şi să trăim prezentul împreună în Imaginarium!”, continuă Loredana.
Biletele se găsesc la Sala Palatului şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro.