Loredana s-a sărutat cu un delfin în Emiratele Arabe Unite

Apropo.ro / 16.01.2012, 12:07
Loredana s-a sărutat cu un delfin în Emiratele Arabe Unite
Loredana a ales ca destinaţie de vacanţă un loc în care nu a mai fost niciodată, Emiratele Arabe Unite. S-a bucurat de magia deşertului, de Dubai şi Abu Dhabi, având parte de o experienţă incredibilă în mai puţin de o săptămână.

„Am plecat cu Andrei şi Elena pentru o escapada într-un loc \n care nu am mai fost niciodată, am stat câteva zile în deşert, la 3 ore şi jumătate de Dubai şi 2 ore de Abu Dhabi. Am văzut pentru prima oară dunele de nisip, pe care le vezi doar în filme, a fost o experienţă incredibilă”, povesteşte vedeta. Lori a vizitat cea mai mare moschee din Abu Dhabi, a mâncat tot felul de preparate orientale şi asiatice, şi-a cumpărat haine arăbeşti, iar în Dubai a fost în Golful Delfinului unde s-a sărutat chiar cu un …delfin.


Antrenoarea de la „Vocea României”
s-a întors cu o energie debordantă, planuri mari şi proiecte noi pentru fanii ei: „Mâine intru din nou în studio cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, am compus un cântec special pentru Dragoş Chircu pe care îl voi cânta în duet cu el. În plus, sunt aproape gata aproape o duzină de cântece, un videoclip deja s-a filmat la primul single de pe album care se numeşte Sexting„, mai spune Loredana.