Loredana şi Cornel Ilie lansează un nou videoclip

Apropo.ro / 12.11.2013, 07:00
Loredana şi Cornel Ilie lansează un nou videoclip
Loredana lansează un nou videoclip, pentru piesa “Nu ştiu cine eşti”, o colaborare inedită cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Cei doi au mai cântat împreună, cel mai recent duet fiind în cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie de la Sala Polivalentă, însă acest nou single marchează prima colaborare oficială a lor.

“Nu ştiu cine eşti”, compusă de Cornel Ilie, este “o melodie care va crea depedenţă”, după spusele Loredanei. Noul videoclip a fost filmat într-un restaurant din Centrul Vechi, în regia lui Laurenţiu Rusesc. Filmările s-au desfăşurat pe durata unei zile, iar Loredana a purtat trei ţinute spectaculoase, având totodată şi trei coafuri, printre care şi o perucă blondă, cu părul scurt. “Îmi place să-mi fac fanii să trăiască la maxim orice întâlnire cu mine”, a explicat Lori.

Povestea clipului este una amuzantă şi fresh: pe scurt, 12 bărbaţi, printre care şi Cornel Ilie, încearcă să-i cucerească inima Loredanei. “Clipul vorbeşte despre modul în care încercăm să găsim dragostea într-o epocă atât de trepidantă, a vitezei şi a Internetului”, a spus Loredana.

„La filmările clipului am retrăit puţin perioada liceului, când se întâmpla să am şi întâlniri pe nevăzute şi când trebuia să convingi repede o fată de care-ţi plăcea să aibă răbdare să te cunoască. Aşa că nu doar o grămadă de tineri se vor regăsi în povestea clipului, dar şi cei din generaţia mea. M-am distrat, n-am simţit deloc cum a trecut toată ziua de filmări”, a spus Cornel Ilie.