Loredana și Dragoș Chircu au lansat piesa „Ochii din vis”

Apropo.ro / 20.03.2012, 11:30
Loredana și Dragoș Chircu au lansat piesa
Loredana și Dragoș Chircu au cântat piesa "Ochii din vis", în premieră, la emisiunea Happy Hour a lui Cătălin Măruță. Ascultă piesa!

Loredana Groza a lansat piesa „Ochii din vis” alături de „Îngerașul” Dragoș Chircu, fost concurent la Vocea României. Cei doi s-au ținut de cuvânt și au făcut o piesă împreună.

„Ochii din vis” este o baladă de dragoste, făcută pentru un duet așa de frumos cum formează ei. Inițial, piesa a fost compusă în limba engleză, dar Loredana a decis să înregistreze și o variantă în limba română.


Loredana si Dragos Chircu – Ochii din vis pe happyhour.protv.ro

„Ochii din vis” va face parte de pe noul meu album ce va apărea anul acesta. Cântecul l-am scris chiar cu o zi înainte de Revelion, într-un studio improvizat, într-o cameră de hotel”, a spus Loredana.

„Cântecul l-am compus și produs alături de Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, iar pentru versurile în limba română am colaborat cu Liliana Ștefan”, a precizat cântăreața. Loredana va filma și un clip pentru această piesă.

Loredana și Dragoș Chircu au mai cântat împreună piesa „Con te partiro”, în cadrul concursului de muzică „Vocea României”, de la Pro TV..