Loredana şi Nicoleta Nucă, pe scenă alături de Pink Martini

De: Alexandra Necsoiu / 23.11.2018, 16:38
Loredana şi Nicoleta Nucă, pe scenă alături de Pink Martini
Concertele de Crăciun din Bucureşti încep cu Pink Martini, pe 1 şi 2 decembrie, la Sala Palatului


Mica orchestră cu un repertoriu în 25 de limbi, îşi readuce muzica plină de note vintage la Bucureşti – Pink Martini revin pe 1 şi pe 2 decembrie la Sala Palatului, cu două reprezentaţii speciale care va duce publicul într-o aventură de sărbători de iarnă în jurul lumii. Pentru concertul de pe 1 decembrie mai sunt disponibile mai puţin de 300 de bilete, anunţă organizatorul evenimentului, Events (www.events.ro), iar spectatorii vor avea ocazia să le vadă alături de ei pe invitatele speciale Nicoleta Nucă (1 decembrie) şi Loredana (2 decembrie).

În premieră în România, Pink Martini vor pune în scenă un spectacol unic de Crăciun, interpretând de la cântece de iarnă din Israel, Scoţia sau Germania sau chinezeşti de anul nou, până la colinde ucrainiene, franţuzeşti, italiene sau melodii recente care se ascultă de sărbători, cum ar fi bine-cunoscutul White Christmas, cântat în limba japoneză de această dată, iar iubitorii experienţei Pink Martini vor avea şansa să audă şi melodiile lor consecrate precum şi cântece în română pe scena Sălii Palatului.

“Pentru mine a fost o bucurie că Pink Martini au preluat ”Până când nu te iubeam”, cântecul Mariei Tănase pe care l-am readus în atenţia acestor vremuri odată cu albumul Zaraza, în 2002. În urmă cu căţiva ani, toată echipa Pink Martini a fost la o petrecere cu temă folclorică la care am cântat şi acest cântec. Am ştiut de atunci că s-au îndrăgostit de folclorul românesc. Sunt foarte bucuroasă că au descoperit această muzică şi acum şi ei duc mai departe în lume spiritul românesc. Vom cânta pentru prima dată împreună “Până când nu te iubeam”pe 2 decembrie la Sala Palatului. Să fiţi acolo”, le transmite fanilor Loredana.

Şi Nicoleta Nucă, una dintre cele mai apreciate tinere artiste de la noi, va cânta alături de China Forbes, Thomas Lauderdale şi orchestra Pink Martini. “Am auzit “Până când nu te iubeam” în varianta celor de la Pink Martini acum câţiva ani şi mi-am promis ca voi face la un moment dat cover la piesa asta neapărat. Am făcut-o, dar niciodată nu m-aş fi gândit că voi ajunge să am plăcerea şi onoarea să o cânt chiar cu ei pe aceeaşi scenă. Sunt extrem de bucuroasă că pe 1 Decembrie voi cânta alături de ei pe scena Sălii Palatului şi sunt sigură că va fi o atmosfera magică!”

Biletele pentru concertele Pink Martini de la Sala Palatului, din Bucureşti, de pe 1  şi 2 decembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau online de pe www.eventim.ro. Biletele până pe 2 decembrie inclusiv au costurile de le 290 lei (Bilet VIP), 240 lei (Categoria I), 190 lei (Categoria II), 150 lei (Categoria III) şi 130 lei (Categoria IV).