Loredana susține turneul „Reveria” în 14 orașe din țară, precum și în Chișinău

De: Carmen Ulian / 22.01.2015, 08:00
Loredana susține turneul
Loredana va susține turneul "Reveria", care va cuprinde 16 concerte, în 14 orașe din România, precum și în Chișinău, în perioada 23 februarie - 15 martie, după ce, în anii trecuți, și-a încântat fanii în turneele naționale "Dragoste" și "Magic", informează un comunicat.

Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toți fanii mei din toată țara!! «Reveria» va călători prin toată România și la Chișinău, începând cu 23 februarie până pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori și invitați speciali în cea mai tare producție artistică a anului – «Reveria»!!! Un spectacol unic și irepetabil! De abia aștept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, așa că rezervați-vă locul din timp!„, a declarat Loredana.

Show-ul „Reveria” pe care Loredana l-a susținut pe 25 și 26 octombrie 2014, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii si presa de specialitate. Astfel că, Loredana le oferă și în acest an românilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internațională, se arată în comunicatul citat.

Turneul Loredanei va începe pe 23 februarie, la Pitești (Casa de Cutură a Sindicatelor), continuând pe 24 februarie, la Craiova (Teatrul Național „Marin Sorescu”), pe 25 februarie, la Deva (Centrul Cultural „Drăgan Muntean”), pe 26 februarie, la Timișoara (Filarmonica „Banatul”), iar pe 28 februarie, Loredana va concerta la Arad (Teatrul Clasic „Ioan Slavici”).

Turneul Loredanei continuă și în următoarea lună, astfel că, pe 1 martie, artista va concerta la Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenților), pe 2 martie, la Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 3 martie, la Botoșani (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 5 martie, la Bacău (Teatrul de Vară „Radu Beligan”), pe 6 și 7 martie, la Iași (Casa de Cultură a Studenților), iar pe 8 martie, Loredana va concerta la Chișinău (Palatul Național).

De asemenea, pe 10 martie, Loredana va concerta la Brașov (Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”), pe 11 martie, la Ploiești (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 14 martie, la Galați (Casa de Cultură a Sindicatelor), iar pe 15 martie, la Constanța (Casa de Cultură a Sindicatelor).

Toate concertele vor începe la ora 19.30. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe vandbilete.ro. bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este cuprins între 60 de lei și 100 de lei.